Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νέο Masterclass στον τομέα της αγρο-επιχειρηματικότητας
Νέο Masterclass στον τομέα της αγρο-επιχειρηματικότητας

Νέο Masterclass στον τομέα της αγρο-επιχειρηματικότητας


Το τριήμερο Masterclass έχει ως στόχο να ενισχύσει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει startups/ καινοτόμες ΜμΕ στο χώρο της αγρο-επιχειρηματικότητας να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και το επιχειρηματικό τους μοντέλο εφαρμόζοντας startup μεθοδολογίες, καθώς και να δικτυωθούν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Το Masterclass θα υλοποιηθεί από το Centre for Value Creation του Wageningen University and Research (CVC-WUR), στην Ολλανδία. Το CVC-WUR στηρίζει entrepreneurs, επιστήμονες και φοιτητές να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε πραγματικότητα, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα, workshops και προγράμματα incubation, ενώ υποστηρίζουν την ανάπτυξη startups και σχεδιάζουν λύσεις για διεθνείς προκλήσεις.

 Δυνατότητα συμμετοχής στο Masterclass έχουν άτομα ή ομάδες που θα υποβάλλουν αίτηση εδώ ή συμπληρώνοντας την αίτηση στο www.orangegrovepatras.biz έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα διαρκέσει όλη μέρα στις 16-17 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με pitching και networking event. Πληροφορίες σχετικά με το Masterclass οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο 2610 911 530 ή στο email startups@orangegrove.eu. Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Orange Grove στην Πάτρα (Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, Σταδίου, Πλατάνι – Ρίο, 26504 Πάτρα).

 

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές:

Το Agri-Food Masterclass αποτελεί πρωτοβουλία και δράση της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρύτερης δραστηριοποίησης της και ανάληψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στον αγρο-διατροφικό τομέα και την ανάπτυξη της δυναμικής start-up σκηνής στην Ελλάδα. Το τριήμερο διοργανώνεται από το Orange Grove (επίσης πρωτοβουλία της Πρεσβείας), την πρωτοπόρα θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μέσα από προγράμματα incubation, bootcamps, masterclasses και άλλες δράσεις. Το Wageningen University & Research είναι ο knowledge partner της εκδήλωσης που αποτελεί συνεργασία του διεθνούς φήμης Wageningen University και του Wageningen Research Foundation και ειδικεύεται σε: Food & food production / Living environment / Health, lifestyle and livelihood.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: