Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νοσηλεύεται με κορονοϊο ο πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη – Είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις
Νοσηλεύεται με κορονοϊο ο πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη - Είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις

Νοσηλεύεται με κορονοϊο ο πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη – Είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις


Στο νοσοκομείο νσοηλεύεται εδώ και κάποιες ώρες ο πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων νοσηλεύεται με κορωνοϊό, αν και έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ο 86χρονος πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη, καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.

e-grocery: Εκρηξη πωλήσεων και νέοι παίκτες στον ορίζοντα

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο 86χρονος έχει υποκείμενο νόσημα, αφού πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. Αυτήν τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, μετά από κάποιες δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από λίγα 24ωρα.

«Πρόκειται για μία από τις καραμπινάτες περιπτώσεις που ακριβώς θέλουμε να αποφύγουμε και γι’ αυτό παίρνουμε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Αν ένας τέτοιος ασθενής φύγει από τη ζωή και με ρωτήσουν από τι πιστεύω ότι πέθανε, από κορωνοϊό ή από την καρδιακή ανεπάρκεια, θα πω ξεκάθαρα ότι έφυγε από τον κορωνοϊό. Διότι ο ιός έρχεται και δίνει μία δυνατή σφαλιάρα στους ασθενείς που πάσχουν από κάποιο άλλο σοβαρό νόσημα. Ακόμα κι αν έχεις κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων, μπορείς να νοσήσεις από κορωνοϊό, ωστόσο, στο 99% των περιπτώσεων τα συμπτώματα δε θα είναι πολύ βαριά», είπε στο ethnos.gr ο κ. Σαρηγιάννης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: