Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ντόναλντ Τραμπ: «Θα με συλλάβουν» λέει για την υπόθεση πληρωμών στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς
Ντόναλντ Τραμπ: «Θα με συλλάβουν» λέει για την υπόθεση πληρωμών στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ντόναλντ Τραμπ: «Θα με συλλάβουν» λέει για την υπόθεση πληρωμών στην πορνοστάρ Στόρμι ΝτάνιελςΟ πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για την έρευνα των εισαγγελέων της Νέας Υόρκης

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι θα συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη, σε συνέχεια της έρευνας για το ποσό που φέρεται να είχε καταβληθεί για λογαριασμό του στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, για να εξασφαλιστεί η σιωπή της.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι θα συλληφθεί για τους ισχυρισμούς ότι πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, για να μη μιλήσει για την υποτιθέμενη σχέση τους. Σημειώνεται ότι έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια, από τότε που οι δικηγόροι του Τραμπ φέρονται να πλήρωσαν στην Ντάνιελς συνολικά 130.000 δολάρια, για να μην μιλήσει για τη σχέση τους, με τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να εξετάζουν, αν θα πρέπει πλέον ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Έτσι, ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι «το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα με συλλάβει εντός ημερών». Ενώ χαρακτήρισε την έρευνα «διεφθαρμένη και άκρως πολιτική», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή των χρημάτων για σιωπή ένα «παλιό και πλήρως καταρριφθέν παραμύθι».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: