Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Οπαδική βία στο Μενίδι: «Τουλούμι» στο ξύλο έκαναν ντελιβερά – Δείτε το βίντεο
Οπαδική βία στο Μενίδι: «Τουλούμι» στο ξύλο έκαναν ντελιβερά – Δείτε το βίντεο

Οπαδική βία στο Μενίδι: «Τουλούμι» στο ξύλο έκαναν ντελιβερά – Δείτε το βίντεοΟ λόγος είναι ότι φορούσε το σκουφάκι της ομάδας του!

Ένα ακόμα φαινόμενο οπαδικής βίας σημειώθηκε στο Μενίδι αυτή τη φορά και ο λόγος είναι επειδή ο ντελιβερέας φορούσε έναν σκούφο με τα διακριτικά της ομάδας του. Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ένα αυτοκίνητο ακολουθεί τον διανομέα και αφού του «έκλεισαν» το δρόμο, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο του και άρχισαν να το ξυλοκοπούν.

Το θύμα ήταν πεσμένο στο έδαφος και δεχόταν τα χτυπήματα τους φωνάζοντας βοήθεια. Οι δράστες, ήταν ή 3 ή 4 και δεν δίσταζαν να τον χτυπήσουν ακόμα και στο κεφάλι.

Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δράστες φωνάζει «πάμε» και άμεσα μπαίνουν πάλι στο αυτοκίνητο, αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη με την Αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη υπάρχει εικόνα για τον οπαδικό χώρο στον οποίο ανήκουν.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: