Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4,5 εκατ. ευρώ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4,5 εκατ. ευρώ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4,5 εκατ. ευρώΘα φθάσει στα 121 εκατ ευρώ, μετά της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης

Η κάλυψη των οικονομικών ανοιγμάτων της τρέχουσας σεζόν οδήγησε τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απόφαση για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4.5 εκατ. ευρώ. Έτσι η επενδυτική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ποδοσφαιρική ομάδα θα φτάσει στα 164.024.000 ευρώ.

Τις εργασίες της σημερινής Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησα  μικρομέτοχοι για την ενημέρωση τους και την ενημέρωση αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ παρέστησαν ακόμα ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

Η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 15/6/2022, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι την πρωτοβουλία για την κάλυψή της. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αγγίζει τα 121 εκατ. ευρώ ενώ αναφορικά με την αναπροσαρμογή των όρων για το ομολογιακό δάνειο που πάρθηκε το 2015, ύψους 9 εκατ. ευρώ, η αποπληρωμή του παρατάθηκε μέχρι τις 28 Απριλίου του 2025.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: