Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Σειρά τρακτέρ 8S της Massey Ferguson
Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Σειρά τρακτέρ 8S της Massey Ferguson

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Σειρά τρακτέρ 8S της Massey Ferguson

Τη νέα Σειρά 8S παρουσίασε η Masssey Ferguson στο δημοσιογραφικό κοινό του Ειδικού Τύπου, μέσα από μια διαδικτυακή live-streaming παρουσίαση από τα κεντρικά γραφεία στο Μποβέ της Γαλλίας. Τα νέα τρακτέρ 8S τοποθετούνται ανάμεσα στα κορυφαία μοντέα της γκάμας και έρχονται με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τους 205 και φτάνουν και του 265 ίππους. Εφοδιάζονται με εξακύλινδρους κινητήρες 7,4 λίτρων Stage V (Mother Regulation 2) και θα διατίθενται με τρεις επιλογές κιβωτίων: το Dyna-7, το Dyna E-power και το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Dyno-VT (στο τέλος του χρόνου). Χαρακτηριστική στη νέα Σειρά είναι η άνεση που προσφέρεται απλόχερα στον χειριστή.

Αρχικά, η καμπίνα, για πρώτη φορά σε τρακτέρ Massey Ferguson, είναι απομονωμένη από τον κινητήρα, με την κατάλληλα απόσταση από αυτόν να διασφαλίζει πολύ καλή ηχομόνωση (68 dB) και λιγότερους κραδασμούς. Ακόμη, το μπροστινό παρμπρίζ είναι σχεδιασμένο να έχει μια μικρή καμπύλη προς τα εμπρός, κάτι που προσφέρει υψηλά επίπεδα ορατότητας.

Όπως ανέφεραν οι δύο κύριοι παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης, τα νέα τρακτέρ θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από σήμερα στην Ευρώπη, θα έρχονται εφοδιασμένα με ελαστικά της εταιρείας Trelleborg (VF 650/75R42) αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα μοντέλα, ενώ θα ενσωματώνουν τρία χρόνια δωρεάν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως πλατφόρμα MF Connect.

Σύμφωνα με την Massey Ferguson, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Σειράς 8S θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις νέων μοντέλων στο εγγύς μέλλον, στο πλασίο της «νέας εποχή» για την οποία κάνει λόγο η εταιρεία.

Σημειωτέον πως τα νέα 8S θα είναι συμβατά με τρεις πλατφόρμες διαχείρισης: την MF Connect, την Agrirouter και την Next Machine Management. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένουμε, τέλος, από την κατασκευάστρια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα στρατηγική «Zero Distance» που μηδενίζει την επαφή του πελάτη με την εταιρική υποστήριξη για τα μηχανήματά του, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση.

Τα διαθέσιμα μοντέλα:

– MF 8S.205 – 205 ίπποι
– MF 8S.225 – 225 ίπποι
– MF 8S.245 – 245 ίπποι
– MF 8S.265 – 265 ίπποι

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: