Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Παράδοση μηχανημάτων Kuhn στη Φάρμα Τσιτσιλίδη
Παράδοση μηχανημάτων Kuhn στη Φάρμα Τσιτσιλίδη

Παράδοση μηχανημάτων Kuhn στη Φάρμα Τσιτσιλίδη


Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου παραβρέθηκε ο υπεύθυνος της Kuhn για την Ελλάδα Dominique Nicolas και ο υπεύθυνος του τμήματος των κτηνοτροφικών Loic Toulotte.

Πρόκειται για τον ενσιροδιανομέα PROFILE 20.2 CL με δύο κοχλίες, ιμάντα για τάισμα αριστερά δεξιά κατ’ επιλογήν, με ζυγιστικό -προγραμματιστή, με αντιμάχαιρα και δοχείο συμπυκνωμάτων. Ο σχεδιασμός του κοχλία και γενικά του κάδου επιτυγχάνει ομοιόμορφη γρήγορη και αφράτη μίξη. Επίσης το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μαγνήτη.

Το δεύτερο μηχάνημα είναι το PROFILE PLUS 12.1 DL, ενσιροδιανομέας με ενσωματωμένο αχυροκοπτικό το οποίο έχει σύστημα καθαρισμού για τη σκόνη του άχυρου και χοάνη για εκτόξευση αριστερά δεξιά 18μ. Επίσης διαθέτει σύστημα VENTIDRIVE για γρήγορη τροφοδοσία της τουρμπίνας. Και τα δύο μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με λογισμικό (software) και τάμπλετ, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει ταυτόχρονα τον έλεγχο και το ιστορικό και των δύο μηχανημάτων.

Παρόμοια παρουσίαση έγινε για τα μηχανήματα της Kuhn και στη φάρμα των αδελφών Φιλιππίδη. Σημειώνεται τέλος πως η KUHN διαθέτει μια μεγάλη και πλήρη σειρά κατάλληλη ακόμη και για στάβλους με χαμηλό ύψος.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: