Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2022 | Oroskopos.tv
Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει | Oroskopos.tv

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2022 | Oroskopos.tv


Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι και τις 10.08 θα ευνοήσει Καρκίνους,Σκορπιούς και Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου καθώς και Ταύρους ,Παρθένους,Αιγόκερους σε οικονομικά θέματα και την ερωτική σας ζωή.

Επίσης ο Ερμής στην Παρθένο από τις 04.08 θα βελτιώσει την επικοινωνία στην ίδια ομάδα ζωδίου και σε όλα τα δεκαήμερα ενώ κάποιοι θα κάνετε και νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου(Κριούς_Ζυγούς.Διδύμους-Τοξότες,Λέοντες και Υδροχόους)που θα έχετε τύχη σε θέματα οικονομικά ,νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες και το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18.08 θα φέρει μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς στον οικονομικό ή τον συναισθηματικό τομέα.

Επίσης και ο Ερμής στον Ζυγό από τις 26.08 θα βελτιώσει την επικοινωνία της παραπάνω ομάδας του Ζωδιακού καθώς και ο Άρης που θα περάσει στους Διδύμους από τις 20.08 θα σας ενεργοποιήσει και θα βοηθήσει να νοιώθετε πιο δυνατοί ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.

Ο Άρης στους Διδύμους  μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 27.08 θα προβληματίσουν Παρθένους  και Ιχθύς αλλά και Δίδυμους-Τοξότες που ίσως να έχετε εντάσεις,κούραση αλλά και κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες και τις σχέσεις σας.

Ωστόσο τον Αύγουστο θα ταλαιπωρηθούν αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου και του 3ου δεκαημέρου καθώς τα τετράγωνα του Ερμή,Ηλίου ,Αφροδίτης με τον Ουρανό –Βόρειο Δεσμό θα φέρουν ανατροπές στις σχέσεις σας και θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία ενώ  το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 08.08,η Πανσέληνος στις 12.08 μαζί με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 14.08 και την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 28.08 ίσως να σας φέρουν ακυρώσεις, απογοητεύσεις και συναισθηματική απομόνωση.

Από την Άσπα Κούτρα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: