Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Φεβρουάριο του 2022 | Oroskopos.tv
Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Φεβρουάριο του 2022 | Oroskopos.tv

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Φεβρουάριο του 2022 | Oroskopos.tv


Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με μια δύσκολη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό που θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους) που θα έχετε αρκετές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες,τάση να κάνετε ξαφνικές αλλαγές αλλά και εντάσεις σε θέματα καριέρας και οικογένειας.

Επίσης ο Ερμής και η σύνοδος του με τον Πλούτωνα στις 12.02 ίσως να φέρει  κάποιες εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου και να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

Ωστόσο ο Δίας από τους Ιχθύς θα ευνοήσει του 1ου δεκαημέρου μέχρι τα μέσα του μήνα και στη συνέχεια   του 2ου δεκαημέρου  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς –Ιχθύς)αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους) που θα  έχετε νέες ευκαιρίες,γνωριμίες  και βελτίωση στα σχέδιά σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο μέχρι τις 20.02 και στη συνέχεια το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς) που θα έχετε νέες γνωριμίες,εύνοια σε συνεργασίες αλλά και εύνοια σε ερωτικές σχέσεις και έντονα πάθη.

Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 15.02 θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους.Ζυγούς,Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς-Λέοντες-Υδροχόους) που θα καταφέρετε να εξελίξετε θέματα και κάποια σχέδιά σας που είχαν κάποια καθυστέρηση,θα πάρετε αποφάσεις και θα έχετε πιο θετικές προοπτικές μέσα από την επικοινωνία σας.

Το εξάγωνο Δία-Ουρανού  στις 18.02 επίσης θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες ,ευχάριστες ειδήσεις ,και ξαφνικές γνωριμίες που θα ευνοήσουν τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους)και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς).

Από την Άσπα Κούτρα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: