Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2022 | Oroskopos.tv

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2022 | Oroskopos.tv


Τον Μάιο θα είναι αρκετά σημαντικό το πέρασμα του Δία στον Κριό που θα ευνοήσει όλα τα ζώδια  του 1ου δεκαημέρου στον τομέα του ωροσκοπίου που θα επηρεάσει αλλά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου(Κριούς-Λέοντες-Τοξότες)αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους) που θα καταφέρουν να κάνουν νέα ξεκινήματα ,νέες γνωριμίες,να έχουν εύνοια και ευκαιρίες αλλά να ανοίξουν και έναν νέο κύκλο στη ζωή τους.

Επίσης η Αφροδίτη στον Κριό θα ευνοήσει από την αρχή του μήνα μέχρι και σχεδόν το τέλος του όλα τα δεκαήμερα της παραπάνω ομάδας ζωδίων που θα έχετε νέες γνωριμίες αλλά και εύνοια στα οικονομικά σας αλλά και ο Άρης από τις 25.05 και μετά θα ευνοήσει την ίδια ομάδα ζωδίων του 1ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής στους Διδύμους επίσης θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου σε συζητήσεις,συμφωνίες και την επικοινωνία ενώ από τις 11.05 μέχρι και τις 23.05 που θα γυρίσει ανάδρομος ίσως να φέρει και άτομα από το παρελθόν ή ερωτικές επιστροφές.

Από τις 23.05 που θα γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους –Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους)που θα πρέπει να επανεξετάσουν μια δύσκολη κατάσταση ίσως στη ζωή τους.

Η Αφροδίτη με τον Δία στους Ιχθύς από τις αρχές του μήνα μαζί με το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 04.05 θα ευνοήσει  Ιχθύς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου.

Επίσης η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στους Διδύμους θα ευνοήσει αρκετά τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου που θα έχουν εύνοια να κάνουν σημαντικά ξεκινήματα και νέες συνεργασίες ή συμφωνίες.

Ωστόσο σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου θα υπάρχει η επιρροή των δύο εκλείψεων ,της Ηλιακής που θα έχει πραγματοποιηθεί στις 30.04 ,αλλά και της Σεληνιακής στις 16.05 που η μεν πρώτη θα ταλαιπωρήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου αλλά και η δεύτερη θα πιέσει αρκετά την ίδια ομάδα ζωδίων του 3ου δεκαημέρου με πιέσεις και δυσκολία να χειριστούν πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Επίσης το ίδιο διάστημα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου ίσως να πάρουν κάποιες απογοητεύσεις και διάψευση προσδοκιών…

Από την Άσπα Κούτρα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: