Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πού βρίσκεται το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Κανονική «χωματερή» με 10 τόνους σκουπιδιών
Πού βρίσκεται το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Κανονική «χωματερή» με 10 τόνους σκουπιδιών

Πού βρίσκεται το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Κανονική «χωματερή» με 10 τόνους σκουπιδιώνΗ συγκλονιστική περιγραφή του υπευθύνου της τεράστιας επιχείρησης καθαρισμού – Δείτε το βίντεο

Η εταιρεία εκκαθάρισης «The Rubbish Removers» μοιράστηκε αποσπάσματα από τη μεγάλη προσπάθεια της οκταμελούς ομάδας της να περπατήσει μέσα από σωρούς σκουπιδιών, τα οποία έφταναν μέχρι το γόνατο. Πεταμένα μπουκάλια μπύρας και δοχεία γεμάτα ακαθαρσίες βρισκόντουσαν παντού στο ακίνητο στο Lancashire της Αγγλίας.

Το σπίτι, το οποίο ένας πελάτης είχε κληρονομήσει από έναν μακρινό συγγενή, επρόκειτο να πωληθεί, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ αγοραστής καθώς ορισμένα δωμάτια ήταν γεμάτα μέχρι το ταβάνι με απορρίμματα και ετοιμόρροπους τοίχους.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων Richard Walsh, ο οποίος ήταν ένας από τους οκτώ εργαζόμενους που βρέθηκαν στο χώρο για το έργο-μαμούθ, έμεινε άναυδος από την τεράστια ποσότητα των πεταμένων κουτιών μπύρας και μπουκαλιών κρασιού.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια σχετικά μικρή μονοκατοικία με ένα μπάνιο, ο 31χρονος ειδικός λέει ότι ο ίδιος και η ομάδα του απομάκρυναν περίπου δέκα τόνους απορριμμάτων κατά τη διάρκεια της τριήμερης εργασίας.

Το βίντεο από το ξεκαθάρισμα δείχνει σωρούς απορριμμάτων να καλύπτουν ολόκληρο το πάτωμα και να συσσωρεύονται σε βρώμικους τοίχους – τυλίγοντας ακόμη και μια πολυθρόνα και ένα στρώμα σε δύο από τα δωμάτια.

Ο κ. Walsh δήλωσε: «Όταν ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο, κάθε υπνοδωμάτιο ήταν γεμάτο μέχρι το ύψος του στήθους με σκουπίδια – μπουκάλια μπύρας, κουτιά μπύρας, τρόφιμα, όλα τα είδη. Όλος ο όροφος, ακόμη και οι σκάλες, ήταν γεμάτος σκουπίδια. Στη συνέχεια, υπήρχε ένας τρίτος όροφος όπου βρισκόταν το πατάρι και εκεί το πάτωμα έφτανε μέχρι το ταβάνι. Έπρεπε να σκύβεις για να μπεις στις πόρτες, επειδή ήταν στοιβαγμένα τόσο ψηλά. Σε πολλά από τα υπνοδωμάτια δεν μπορούσες καν να μπεις. Πιστεύω ότι ζούσε εκεί ένας άνδρας που δυστυχώς ήταν αλκοολικός και με τα χρόνια είχε συσσωρεύσει απόβλητα και ακαταστασία – όλα τα κουτάκια και τα μπουκάλια μπύρας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: