Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Προσαρμόσιμο σε όλους τους καλλιεργητές της αγοράς το σύστημα EC-Steer της Steketee
Προσαρμόσιμο σε όλους τους καλλιεργητές της αγοράς το σύστημα EC-Steer της Steketee

Προσαρμόσιμο σε όλους τους καλλιεργητές της αγοράς το σύστημα EC-Steer της Steketee


Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές, η σύνδεση τριών σημείων δεν ολισθαίνει πλάγια μέσω ενός υδραυλικού κυλίνδρου, αλλά χάρη σε συνδέσμους που αντισταθμίζουν τον καλλιεργητή, όπως ένα παραλληλόγραμμο, ως προς τον άξονα προώθησης του τρακτέρ. Αυτό κάνει τη λειτουργία πιο ομαλή και αυξάνει την αντοχή των εξαρτημάτων, λέει η Steketee, εταιρεία του ομίλου Lemken.

Για καλλιεργητές πλάτους κάτω των 4 μέτρων, η τοποθέτηση της κάμερας για επίτευξη του βέλτιστου οπτικού πεδίου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χάρη στο νέο παράλληλο πλαίσιο καθοδήγησης EC-Steer 7 και τον νέο σχεδιασμό πλαισίου ανοιχτού τύπου U στη μέση, επιτρέπεται στην κάμερα να τοποθετηθεί στο κέντρο της σύνδεσης, η οποία δεν προσφέρει μόνο περισσότερο οπτικό πεδίο κατά πλάτος, για πιο αποτελεσματική ανίχνευση των φυτών αλλά διευκολύνει και την ίδια τη ρύθμιση της κάμερας.

Αυτή η μέθοδος τοποθέτησης διατηρεί τον καλλιεργητή στο κέντρο, όπου άλλα συστήματα πρέπει να μετακινήσουν τον καλλιεργητή προς τα δεξιά ή να αυξήσουν την προεξοχή. Οι καλλιεργητές EC-Weeder 5V και 7V επίσης επωφελούνται από αυτήν την καινοτομία.

Για μεγαλύτερα πλάτη, από 6 έως 13 μέτρα, το νέο πλαίσιο παράλληλου οδηγού EC-Steer 9 καθιστά επίσης δυνατή την τοποθέτηση νέων ή παλαιών μηχανικών εργαλείων ζιζανιοκτονίας, ανεξαρτήτως μάρκας. Σε αυτή την περίπτωση, τέσσερις τροχοί φορτίου είναι αφιερωμένοι σε αυτό. Προαιρετικά, αυτά τα δύο πλαίσια οδηγών μπορούν να τοποθετηθούν με ρόδες ελαστικών, σιδερένιες ζάντες (400 ή 500 χιλιοστά σε διάμετρο), μια δεύτερη κάμερα, φωτισμό LED και έναν βραχίονα.

Πηγή: Farm-Connexion.com

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: