Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Προσφορά εξοπλισμού στην ΑΑΔΕ από την JTI στο πλαίσιο της δράσης της για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνού
Προσφορά εξοπλισμού στην ΑΑΔΕ από την JTI στο πλαίσιο της δράσης της για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνού

Προσφορά εξοπλισμού στην ΑΑΔΕ από την JTI στο πλαίσιο της δράσης της για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνού


Η παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής  εκδήλωσης παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, κας  Γεωργίας Καρούντζου και του διευθυντή της Δ’ ΣΤΕΠ κ. Άγγελου Λυμπέρη.

 «Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εντείνονται και αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα. Η JTI τηρεί στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε μορφής παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού και έχει ως προτεραιότητα να συμβάλλει στην προστασία της νόμιμης αγοράς και στη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε έμπρακτα τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περιστολή του λαθρεμπορίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση η κα Γεωργία Καρούντζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JTI, μέσω της Παγκόσμιας Οργάνωσής της κατά του Παράνομου Εμπορίου, διερευνά το παράνομο εμπόριο καπνού ένα φαινόμενο που πλήττει τους καταναλωτές, την αγορά, τις επιχειρήσεις αλλά και τα δημόσια έσοδα από τον καπνό.

Στόχος της JTI είναι η διεξαγωγή διαλόγου με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ως μέρος της δραστηριότητάς της η στήριξη της εφαρμογής του νόμου με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με σκοπό τη μείωση του φαινομένου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: