Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα
Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα


onlarissa.gr


onlarissa.gr


onlarissa.gr


onlarissa.gr


onlarissa.gr

Δυνατός ανεμοστρόβιλος χτύπησε το πρώτο και το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής – δηλαδή την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονταν στην Ηράκλεια, όπου σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση μαζί με ανεμοστρόβιλο, όπως και στα Μουδανιά και τις γύρω περιοχές. Όπως μεταφέρεται, ο ανεμοστρόβιλος ήταν πιο έντονος στη Νικήτη.

Προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν και στη Ροδόπη, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και απαντλήσεις υδάτων, συγκεκριμένα σε 17 περιπτώσεις σε Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμο και ΒΙΠΕ Κομοτηνής. H απάντληση υδάτων αφορούσε έξι περιπτώσεις στον Ίασμο και δύο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Λίγα λεπτά έντονης χαλαζόπτωσης, κατά τη διάρκεια καλοκαιρινού μπουρινιού που ξέσπασε περίπου στις 19:00μμ το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ήταν αρκετά για να προκληθούν καταστροφές σε κατοικίες, επιχειρήσεις και οχήματα. Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες των οικισμών της Μάκρης, των Δικέλλων, της Μεσημβρίας μετέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως θρυμματίστηκαν παρμπρίζ αυτοκινήτων, βιτρίνες καταστημάτων, παράθυρα και τζαμαρίες σπιτιών από το χαλάζι, που είχε μέγεθος μήλου.

Πηγή: onlarissa.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, enikos.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: