Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σε τελικό στάδιο η εφαρμογή για κινητά που μεταμορφώνει τα drones σε αγροτικά εργαλεία
Τεχνητή νοημοσύνη και drones στην υπηρεσία της καταπολέμησης των κουνουπιών – News.gr

Σε τελικό στάδιο η εφαρμογή για κινητά που μεταμορφώνει τα drones σε αγροτικά εργαλεία


Μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην ανάλυση των καλλιεργειών και στην εξοικονόμηση εισροών με μια εφαρμογή και ένα drone είναι η φιλοδοξία που γίνεται πράξη από την DroneAg και την εφαρμογή Skippy Scout που κάνει τις τελευταίες δοκιμές ανάπτυξης για την τελική εμπορική διάθεση. Το πρότζεκτ με το οποίο καταπιάνεται η ομάδα λέγεται Kellogg’s Origins project και είναι μέρος του οράματος της ομώνυμης εταιρείας δημητριακών που στηρίζει την υψηλή παραγωγικότητα των αγροτών.

Κατά την περίοδο των δοκιμών, η ομάδα επιλέγει διαφορετικά πεδία κάθε φορά για να βάλει την εφαρμογή σε λειτουργία και να «πετάξει» το drone. To τετρακόπτερο συλλέγει φωτογραφίες από διάφορα σημεία, αυτές μαζί με άλλα δεδομένα αποστέλλονται στο κινητό τηλέφωνο και μπορούν ύστερα να αναλυθούν ώστε να παρθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις ανάλογα με την αναπτυξιακή φάση στην οποία βρίσκονται τα φυτά, τον δείκτη πράσινου, τα ζιζάνια και τις ασθένειες των καλλιεργειών.

Όπως υποστηρίζει η ομάδα που ανέλαβε το πρότζεκτ, τα πιθανά οφέλη από τις εντατικές δοκιμές στο χωράφι είναι η συλλογή ακριβέστερων δεδομένων που επιτρέπουν στους αγρότες να πάρουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία των φυτών και τη διαχείριση των θρεπτικών ουσιών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: