Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σημαντική διάκριση στην κατηγορία «Above & Beyond» για τη SUNLIGHT
Σημαντική διάκριση στην κατηγορία «Above & Beyond» για τη SUNLIGHT

Σημαντική διάκριση στην κατηγορία «Above & Beyond» για τη SUNLIGHT


Ο Όμιλος Hyster-Yale, είναι ο 5ος μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών $3.2δις. Αναπτύσσει σχέσεις και συνεργάζεται με πελάτες, προμηθευτές και αντιπροσώπους για περισσότερα από 80 χρόνια, στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής της πώλησης και της τεχνικής υποστήριξης ανυψωτικών οχημάτων και εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο κάτω από τα εμπορικά σήματα Hyster® και Yale®. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, ο Όμιλος Hyster-Yale κάθε χρόνο βραβεύει τους προμηθευτές του, αναδεικνύοντας εκείνους που ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται σε μία σειρά από αυστηρά κριτήρια όπως η ποιότητα, οι χρόνοι και η ακρίβεια στις παραδόσεις, η ανταγωνιστικότητα, η ανάπτυξη προϊόντων και η τεχνική υποστήριξη.

H μακροχρόνια συνεργασία της SUNLIGHT με τον Όμιλο Hyster-Yale, περιλαμβάνει την πώληση μιας ευρείας γκάμας μπαταριών κίνησης και εξαρτημάτων τους για τα Ηλεκτρικά Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης του ΗΥG στα εργοστάσια παραγωγής και σε πελάτες τους, σε πάνω από 55 χώρες ανά τον κόσμο.  Αποτέλεσμα αυτής της μακροχρόνιας σχέσης είναι και η φετινή βράβευση, ως Above & Beyond προμηθευτής, προσφέροντας στην Hyster-Yale εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω από τα δεδομένα της αγοράς.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν την προσήλωση της SUNLIGHT να λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις των πελατών της και ιδιαίτερα των OEMs (Original Equipment Manufacturers). Με συνεχή στόχο να αναπτύσσει περεταίρω την ήδη παγκόσμια παρουσία της, παραμένει προσηλωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.  

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: