Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στην Π.Ε. Λάρισας βγαίνουν τα τρακτέρ από το μπλόκο Τυρνάβου στις 8 Φεβρουαρίου
Στην Π.Ε. Λάρισας βγαίνουν τα τρακτέρ από το μπλόκο Τυρνάβου στις 8 Φεβρουαρίου

Στην Π.Ε. Λάρισας βγαίνουν τα τρακτέρ από το μπλόκο Τυρνάβου στις 8 Φεβρουαρίου


Κάλεσμα σε αγρότες και φορείς απευθύνει το Μπλόκο Τυρνάβου για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο με τρακτέρ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

«Το μπλόκο Τυρνάβου καλεί όλους τους συναδέλφους αγρότες και τους φορείς της πόλης να βρίσκονται αύριο, Τετάρτη στις 4 η ώρα το απόγευμα, στο χώρο του Μπλόκου, ώστε μαζικά και συντονισμένα να πραγματοποιήσουμε συλλαλητήριο με τρακτέρ και οχήματα στις 5.30 μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Τα αιτήματα των αγροτών

  • Αποζημιώσεις σε μια σειρά αγροτικά προϊόντα που έχουν ζημιωθεί.
  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για χιλιάδες παραγωγούς και το κόστος παραγωγής είναι μερικά από τα βασικά αιτήματα των αγροτών, τα οποία συζήτησαν, εξάλλου, σε πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον Τύρναβο μεταξύ εκπροσώπων αγροτών και της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, οι εκπρόσωποι των αγροτών ζήτησαν να δοθούν τα 72 ευρώ/στρέμμα σε όλους τους αγρότες, που έχουν υποστεί οικονομική ζημιά οι παραγωγές τους από τον πόλεμο στην Ουκρανία και όχι επιλεκτικά, όπως δόθηκαν, διαχωρίζοντας τους αγρότες σε δύο κατηγορίες.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: