Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στο Υπουργικό της Τρίτης τα νομοσχέδια Ιουλίου, εντός και η εξυγίανση ΕΛΓΑ
Στο Υπουργικό της Τρίτης τα νομοσχέδια Ιουλίου, εντός και η εξυγίανση ΕΛΓΑ

Στο Υπουργικό της Τρίτης τα νομοσχέδια Ιουλίου, εντός και η εξυγίανση ΕΛΓΑ


Ακριβώς πριν από δύο μήνες άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει ότι η χρονική περίοδος μέχρι τις 31 Ιουλίου θα είναι περίοδος πυκνού νομοθετικού έργου, κάτι που εσχάτως, και μετά την ανάπαυλα της πανδημίας, αποτυπώνεται στην πράξη.

Η αντιπολίτευση συσχετίζει τη συγκεκριμένη κίνηση του κ. Μητσοτάκη με ενδεχόμενες πρόωρες κάλπες, μολονότι το Μέγαρο Μαξίμου το διαψεύδει μετ’ επιτάσεως, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός θέλει να κλείσει τις βασικές νομοθετικές εκκρεμότητες όλων των υπουργείων, προκειμένου να προχωρήσει στον κυβερνητικό ανασχηματισμό, χωρίς να υπάρχουν μεγάλα κενά στο έργο των απερχόμενων υπουργών και υφυπουργών, βάσει του αρχικού προγραμματισμού.

Έτσι, για τις επόμενες μέρες έχει προαναγγελθεί η κατάθεση σχεδίων νόμου που αφορούν, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης, την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, την εταιρική διακυβέρνηση, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και την εξυγίανση του ΕΛΓΑ, με συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πάρει την τελική ευθεία για τη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: