Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συμφωνία με τον Αμερικανό σκόρερ Τζίμερ Φριντέτ για τον Παναθηναϊκό – News.gr
Συμφωνία με τον Αμερικανό σκόρερ Τζίμερ Φριντέτ για τον Παναθηναϊκό – News.gr

Συμφωνία με τον Αμερικανό σκόρερ Τζίμερ Φριντέτ για τον Παναθηναϊκό – News.grΑπομένει η υπογραφή του συμβολαίου από τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ

Μία ανάσα από μία πολύ μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς -σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Τζίμερ Φριντέτ είπε το «ναι» στην μεγάλη πρόταση των «πρασίνων».

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» απάντησε καταφατικά στην πρόταση που έφτανε τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ τις δύο επόμενες σεζόν! Αν μη τι άλλο το ποσό ήταν ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής με τους «πράσινους» να κάνουν την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να κάνουν δικό τους τον μεγάλο «μπόμπερ».

Το pressing στην πλευρά του παίκτη ήταν πολύ μεγάλο από την πλευρά των νταμπλούχων οι οποίοι και κατάφεραν να τον πείσουν να αποδεχθεί την πρότασή τους και να… γυρίσει την πλάτη του στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα. Βέβαια είχε επέλθει συμφωνία και στην περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς ωστόσο το «done deal» είχε… χαλάσει την τελευταία στιγμή! Γι’ αυτόν τον λόγο αν δεν υπογραφούν τα συμβόλαια και δεν ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντα πρέπει να υπάρχει και ενα μικρό (στην προκειμένη περίπτωση ίσως και αχρείαστο) παράθυρο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: