Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύνοδος Άρη – Αφροδίτης, Οι ερωτικές σχέσεις χρειάζονται ελευθερία .. | Oroskopos.tv
Σύνοδος Άρη – Αφροδίτης, Οι ερωτικές σχέσεις χρειάζονται ελευθερία .. | Oroskopos.tv

Σύνοδος Άρη – Αφροδίτης, Οι ερωτικές σχέσεις χρειάζονται ελευθερία .. | Oroskopos.tv


Η ερωτική διάθεση που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις σχέσεις μας θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα, μόνο που τώρα θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις και πειραματισμούς. Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης, με λίγα λεπτά διαφορά στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 06/03 και η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν αμέσως μετά(00ο 01’), μας υπόσχεται ότι θα δώσει μια διαφορετική πινελιά στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη, η ερωτική μας ζωή εξακολουθεί να είναι τονισμένη, μόνο που τώρα σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα παιχνίδια του μυαλού,  με τα οποία θα καταφέρουμε να αναζωπυρώσουμε ακόμα περισσότερο την ερωτική επιθυμία, ενώ από την άλλη πλευρά δεν θα διστάσουμε να πειραματιστούμε με τον σύντροφο μας.

Στο παιχνίδι του φλερτ νικητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους με την ευφυΐα τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα μπλεχτούν σε ερωτικές περιπέτειες στις οποίες τα μέλη θα έχουν ελευθερία κινήσεων.

Επίσης, η όψη αυτή είναι πολύ θετική και για τις οικονομικές μας υποθέσεις.  Η όψη συνόδου θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη επηρεάσει τόσο τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και τους  Διδύμους και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή ουσιαστικά θα μας επηρεάζει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να όχι μόνο να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες, αλλά και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν  με το ταίρι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους και δεν θα διστάσουν να πειραματιστούν ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες με άτομα που θα γνωρίσουν μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και την γοητεία τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε ελεύθερες σχέσεις.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά τους σχέδια, και να προβάλλουν με έξυπνους τρόπους τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους σε ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα ασύμβατο έρωτα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: