Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύνοδος Άρη – Ανάδρομου Ερμή, Αποφασισμένοι να πετύχουμε !! | Oroskopos.tv
Σύνοδος Άρη – Ανάδρομου Ερμή, Αποφασισμένοι να πετύχουμε !! | Oroskopos.tv

Σύνοδος Άρη – Ανάδρομου Ερμή, Αποφασισμένοι να πετύχουμε !! | Oroskopos.tv


Αυτό που δυσκολεύονται κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν είναι, πως όσο έξυπνες και πρωτότυπες εάν είναι οι ιδέες τους, δεν έχουν καμία αξία εάν δεν πάρουν σχήμα και μορφή. Η επιθυμία μας να πετύχουμε είναι και αυτή που μας κινητοποιεί και μας βάζει σε δράση.  

Στις 10/10 ο πλανήτης της δράσης  Άρης θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού (16ο 16’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή θα είμαστε  δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια, θα έχουμε την ικανότητα να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν ακολουθώντας πάντα την οδό της διπλωματίας, θα αντιλαμβανόμαστε πολύ γρήγορα τις προθέσεις των συνομιλητών μας, θα είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, θα αναλάβουμε άμεσα δράση και αυτό θα μας βοηθήσει  να τακτοποιήσουμε  γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό.

Επίσης, θα παρασυρθούμε σε αυθόρμητες και ειλικρινείς αντιδράσεις. Υπάρχουν όμως και κάποια στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε, και δεν είναι άλλα από την τάση μας να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις με αποτέλεσμα να φτάσουμε τον εαυτό μας στα όρια του,  ενώ χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την ειλικρίνεια είναι πιθανό να γίνουμε ειρωνικοί και αγενείς.

Ένας καλός τρόπος για να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά την επιρροή αυτής της όψης είναι να ασχοληθούμε με τεχνικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού μας.. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους ωθήσει να πάρουν τα ηνία της προσωπικής τους ζωής αλλά και της καριέρας τους στα χέρια τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσουν να δεχτούν μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία μπορεί να φαίνεται αρκετά τολμηρή. Σε ότι αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις θα εκφράσουν με ειλικρίνεια τα συναισθήματα τους και θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την σχέση τους με το ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να δώσουν σάρκα και οστά στα μελλοντικά τους σχέδια, ξεπερνώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν αρκετά τολμηροί με τον ερωτικό τους σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα ενισχύσει την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό τους, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και οικονομικών τους συζητήσεων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: