Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύνοδος Ερμή – Κρόνου, Κρατάω τις αποστάσεις !! | Oroskopos.tv
Σύνοδος Ερμή – Κρόνου, Κρατάω τις αποστάσεις !! | Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Κρόνου, Κρατάω τις αποστάσεις !! | Oroskopos.tv


Οι μέρες που διανύουμε μας επιβάλλουν να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με πιο καθαρή ματιά, να βάλουμε νέα όρια και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Σε αυτό θα μας βοηθήσει, λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη, στις 02/03 η συνάντηση του  Ερμή με τον Κρόνο ζώδιο του Υδροχόου (18ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, βασική μας προτεραιότητα θα είναι να βάλουμε σε τάξη τις υποθέσεις μας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές, να δώσουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις, να εστιάσουμε στους στόχους μας, και να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας. Σε κάποιους η αλλαγή μας μπορεί να μην τους αρέσει, ενώ είναι πιθανό να κατηγορηθούμε ότι γινόμαστε άκαμπτοι, ωστόσο, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας και να μην κάνουμε πίσω, για συναισθηματικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης , θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε χρήση σε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούσαμε ή να προχωρήσουμε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να δείξουν στο φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο ότι είναι αξιόπιστοι, συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και μπορούν να υλοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό να βάλουν όρια στις φιλικές τους σχέσεις.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους πιέσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ είναι πιθανό να νιώσουν ότι οι άλλοι είναι επιφυλακτικοί μαζί τους, έχουν μεγάλες απαιτήσεις και τους κρίνουν με αυστηρότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστούν να βάλουν όρια, ακόμα και με άκομψο τρόπο στους δικούς τους ανθρώπους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ακρίβεια και την σοβαρότητα τους, κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων, αλλά και με την ικανότητα τους να βρίσκουν άμεσες και πρακτικές λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φίλοι τους θα ζητήσουν τις συμβουλές τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι ή να αξιοποιήσουν το παλιό μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: