Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύνοδος Ήλιου – Δία, Το άγγιγμα της τύχης … | Oroskopos.tv
Σύνοδος Ήλιου – Δία, Το άγγιγμα της τύχης ... | Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου – Δία, Το άγγιγμα της τύχης … | Oroskopos.tv


Πολλές φορές κατηγορούμε την ζωή ότι είναι άδικη, ειδικά όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, και παραπονιόμαστε ότι για να πετύχουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας πρέπει να κοπιάσουμε πάρα πολύ, ενώ σε κάποιους άλλους τα πράγματα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι, ότι, η τύχη χτυπάει σε όλους την πόρτα, απλά είναι στο χέρι μας να την ακούσουμε και να της ανοίξουμε.

Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα  στις 05/03 θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, που για κάποιους ανθρώπους θα ανοίξει ένα σημαντικό παράθυρο στην μελλοντική τους επιτυχία, και δεν είναι άλλη από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον πλανήτη της τύχης Δία στους Ιχθύς (14ο 29’).

Κάτω από την επιρροή, αυτής της τόσο τυχερής όψης συνόδου του Ήλιου με τον Δία, θα νιώσουμε ότι η τύχη μας χαμογελά, καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να βρούμε τρόπους για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ζωή μας και να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας, με άλλα λόγια, να βρεθούμε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή.

Επίσης, θα μας δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε με ευκολία τις υποθέσεις  που μας απασχολούν, ή να προχωρήσουμε σε τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα αλλάξουν τόσο την προσωπική μας ζωή όσο και την καριέρα μας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δεχτούμε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει την ζωή μας,  να έχουμε σημαντική οικονομική βοήθεια ή  κέρδη από εκεί που δεν το περιμέναμε. Επίσης, αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και να ατενίσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το άγγιγμα της τύχης από την όψη συνόδου του Ήλιου- Δία θα έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί). Ιδιαίτερα για τους Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την εύνοια της τύχης τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, μέχρι τα επόμενα τους γενέθλια. Η επιρροή της όψης ισχύει 11 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα τους βοηθήσει να βρουν τρόπους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή τους, να κάνουν όνειρα για το μέλλον, και να προχωρήσουν σε νέες τυχερές οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα γίνει και πάλι προτεραιότητα στην ζωή τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά τους, τις οποίες πρέπει να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν γιατί θα έχουν σημαντικά κέρδη, πάνω από όλα όμως,  ανοίγει τον δρόμο της μελλοντικής τους ανάπτυξης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, η τύχη τους χαμογελά.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότης, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία τους υπόσχεται ότι η τύχη είναι με το μέρος τους, και θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν με ευκολία τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες, να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, και να τακτοποιήσουν με ευκολία τις οικογενειακές τους υποθέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν μια τυχερή γνωριμία η οποία θα τους αλλάξει την ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: