Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, Η δύναμη της μεταμόρφωσης | Oroskopos.tv
Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, Η δύναμη της μεταμόρφωσης | Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, Η δύναμη της μεταμόρφωσης | Oroskopos.tv


Η αίσθηση ότι κάτι πάει να αλλάξει γύρω μας, για το οποίο όμως δεν έχουμε εμείς τον απόλυτο έλεγχο, αυτές τις ημέρες μας κάνει να νιώθουμε λίγο περίεργα. Αυτό άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή.

Στις 16/01 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Αιγόκερω(26ο 27’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε παλιά κεφάλαια της ζωής μας οριστικά και αμετάκλητα, να ολοκληρώσουμε συνεργασίες οι οποίες δεν είναι αποδοτικές αλλά διατηρούσαμε από συνήθεια ή για συναισθηματικούς λόγους, ώστε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Οι κινήσεις μας θα είναι προσεχτικά μελετημένες και στοχευμένες, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την ικανότητα να δούμε τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εμάς. Παράλληλα αυτές τις ημέρες, οι διαίσθηση μας θα είναι πολύ έντονη και θα μας προειδοποιεί, όχι μόνο για τα δύσκολα αλλά και για το πότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες προς όφελος μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική καθώς κατά τη διάρκεια της θα προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και στο κλείσιμο κύκλων, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει το άγχος για την εξέλιξη της καριέρας τους, αλλά και για το μέλλον των συνεργασιών τους. Αρκετές θα ολοκληρωθούν, και αυτό είναι κάτι που παρόλο που τους δυσκολεύει και τους βγάζει από την συνήθεια τους, πρέπει να το κάνουν. Σε προσωπικό επίπεδο, η συναισθηματική τους διάθεση θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς έρχεται η στιγμή να δώσουν το οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και να πάρουν το έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει το άγχος τους για το επαγγελματικό και το προσωπικό τους  μέλλον. Σύμβουλος τους θα είναι η διαίσθηση τους, η οποία θα τους βοηθήσει να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να προωθήσουν τα σχέδια τους και να βρεθούν κάτω από την προστασία σημαντικών προσώπων που θα πιστέψουν σε αυτούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική τους ζωή θα ανανεωθεί.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρουν να προωθήσουν τα σχέδια τους, έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να τιθασεύσουν τους προσωπικούς τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, και να ξεκινήσουν μια σχέση που θα τους ανανεώσει συναισθηματικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: