Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συντάξεις Ιουνίου: Aυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές

Συντάξεις Ιουνίου: Aυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές

Μέσα στον μήνα αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου στους δικαιούχους, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 25  Μαΐου θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος πληρωμών και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 13ης Μαΐου 2021. Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων πραγματοποιείται στην ίδια ημερομηνία, σε μόνιμη βάση.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιουνίου είναι οι εξής:

  • Στις  25 Μαΐου 2021, ημέρα  Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις  26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

newmoney

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: