Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συντάξεις: Πιστώνονται την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Συντάξεις: Πιστώνονται την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Συντάξεις: Πιστώνονται την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχωνΔείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής ανά Φορέα και Ταμείο

Από μεθαύριο Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου στους λογαριασμούς των συνταξιούχων λόγω των Χριστουγέννων.

Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου και κάποιοι συνταξιούχοι θα τα δουν το απόγευμα της Δευτέρας και οι υπόλοιποι μέχρι το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν με πίστωση στους λογαριασμούς όπως γίνεται στις άλλες πληρωμές.

Αναλυτικότερα οι πληρωμές θα έχουν ως εξής:

– Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: