Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύσκεψη αγροτών στην Πυργέλλα 29 Ιανουαρίου για τις αποζημιώσεις στα εσπεριδοειδή
Διπλή εκδήλωση ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ 3-4 Φεβρουαρίου στη Zootechnia

Σύσκεψη αγροτών στην Πυργέλλα 29 Ιανουαρίου για τις αποζημιώσεις στα εσπεριδοειδή


Στο πλαίσιο της σύσκεψης, αναμένεται να αποφασιστεί ο προγραμματισμός των δράσεων το επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΚΣΥΝΑ έχουν περάσει δύο μήνες από την ημερομηνία που κυβέρνηση και ΕΛΓΑ έδωσαν ότι θα έχει διευθετηθεί το θέμα των ενστάσεων και των αποζημιώσεων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΚΣΥΝΑ έχει ως εξής:

«Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ), καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού μας, τους Αγροτικούς φορείς, να πάρουν μαζικά μέρος στην σύσκεψη  την Κυριακή 29 Γενάρη  στις 6μμ, στην αίθουσα της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, στην Πυργέλλα Άργους.

Συνάδελφοι, η κατάσταση στον αγροτικό κόσμο συνεχίζει να γίνεται δυσκολότερη. Από την μία έχουμε την πώληση σε μια σειρά αγροτικών προϊόντων( βερίκοκα, ελιές, πορτοκάλια) ακόμα και κάτω από το κόστος παραγωγής και από την άλλη έχουμε την συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής (αγροτικό ρεύμα, πετρέλαιο, αγροεφόδια).

Σε αυτά προστίθεται και η κοροϊδία από την κυβέρνηση και τον ΕΛΓΑ, για τις αποζημιώσεις στα εσπεριδοειδή από τον περσινό παγετό. Έχουν περάσει δύο μήνες  από την ημερομηνία που οι ίδιοι έδωσαν ότι θα έχει διευθετηθεί το θέμα των ενστάσεων και των αποζημιώσεων.

Όλοι στην σύσκεψη, για να αποφασίσουμε τον προγραμματισμό δράσης μας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: