Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα ερπυστριοφόρα Trekker4 της Landini ενισχύονται έτοιμα για κάθε τερέν
Τα ερπυστριοφόρα Trekker4 της Landini ενισχύονται έτοιμα για κάθε τερέν

Τα ερπυστριοφόρα Trekker4 της Landini ενισχύονται έτοιμα για κάθε τερέν


Για τους παραγωγούς που έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες εργασίας, η Landini διαθέτει στην αγορά τρεις νέες εκδόσεις ερπυστριοφόρων μοντέλων: την Standard, την Orchard και την Mountain. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν υψηλή ικανότητα ρυμούλκησης και, φυσικά, τη ιδιαίτερα σημαντική ικανότητα πρόσφυσης που προσφέρουν οι ερπύστριες.

Οι εκδόσεις Orchard και Mountain ξεκινούν από 76 ίππους φτάνοντας το μέγιστο στους 102, χάρη στους εξαιρετικά αξιόπιστους κινητήρες Turbo της Deutz AG χωρητικότητας 2,9 λίτρων, με 4 κυλίνδρους και 16 βαλβίδες. Υπάρχουν 2 διαθέσιμες εκδόσεις για τη σειρά Open Field – Standard με 99 και 107 ίππους από κινητήρες Turbo 3,6 λίτρων Deutz AG TCD. Και οι δύο κινητήρες συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις Stage lllB / Tier 4i, χρησιμοποιώντας καταλύτη DOC χωρίς αναγέννηση για την επεξεργασία των καυσαερίων.

Η σειρά Trekker4 είναι εξοπλισμένη με το δοκιμασμένο μηχανικό σύστημα μετάδοσης 16 +8 (4 ταχύτητες, 2 εύρη) με overdrive ή creeper, σύστημα που κατασκευάζεται από τον όμιλο Argo Tractors. Η ικανότητα ρυμούλκησης του οπίσθιου κοτσαδόρου είναι 2.600 κιλά ενώ η αυτή μπορεί να αυξηθεί στα 3.400 κιλά με 2 επιπλέον κυλίνδρους. Νέο και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στα μοτνέλα είναι αρχικά ο σχεδιασμός του καπό, εναρμονισμένος με την οικογένεια της Landini, κάτι οποία δίνει μια πιο επιθετική εμφάνιση στην γκάμα.

Τα νέα τρακτέρ Trekker4 είναι επίσης εξοπλισμένα με το σύστημα «Engine Memo Switch» που απομνημονεύει τις στροφές του κινητήρα αλλά και τα νέα όργανα στο κάθισμα του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ψηφιακού ταμπλό και ενός επανασχεδιασμένου κέντρου ελέγχου. Η οδηγική άνεση έχει βελτιωθεί και αυτή, χάρη στο νέο σύστημα καθίσματος με ανάρτηση αέρα. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η χωρητικότητα του ντεπόζιτου έχει αυξηθεί και τώρα είναι στα 85 λίτρα στις εκδόσεις Orchard και Mountain ενώ φτάνει τα 95 λίτρα στα μοντέλα Trekker4 Standard.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: