Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020
Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020


Σελήνη στο Σκορπιό (02:37)

Ζητήματα φιλίας και συνεργασιών θίγει αυτή η διέλευση της Σελήνης. Τις πρώτες ώρες της εισόδου της στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει μία αναστάτωση σ’ ό, τι αφορά στον τομέα αυτό, όμως πιο αργά μέσα στη μέρα οι συνθήκες βελτιώνονται σημαντικά!

Σελήνη αντίθεση Ουρανός (07:54)

Υπάρχει μία ένταση, η οποία δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ιδιαίτερα σ’ ό, τι αφορά οικονομικά ζητήματα αυτές τις ώρες υπάρχει μία αναστάτωση που σε αποδιοργανώνει. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις τώρα, γιατί είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 08:54 έως τις 22:42

Μέχρι και το μεσημέρι υπάρχει μία ένταση στη μέρα σου που σε οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Αν είναι εφικτό απόφυγε τις πολλές κοινωνικότητες, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, αργότερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής (23:42)

Είσαι πιο δεκτικός/ή αυτές τις ώρες. Ακούς καλύτερα, συζητάς με μεγαλύτερη ευκολία. Αν κατά τη διάρκεια της μέρας δημιουργήθηκαν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον, τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα βρείτε.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 2ου 10ημέρου και όσοι  έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 12η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα αυτών των ζωδίων

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Σελήνης-Ερμή και η επιρροή της αντίθεσης Σελήνης-Ουρανού εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: