Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 20 Μαΐου 2020
Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 20 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:11’ και δύει στις 20:33’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 29 μοίρες και 34 λεπτά στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας τετράγωνο με τον Άρη από τις 5 περίπου μοίρες των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν θα δούμε πιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ξαφνικές εντάσεις στην ατμόσφαιρα. Εκδηλώσεις εγωιστικές. Παράλληλα συνεχίζει να κάνει όψεις τριγώνου με Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και Κρόνο από τον Υδροχόο. Όπου απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια. Προσωπικές φιλοδοξίες χωρίς να υπολογίζουν, μπαίνουν μπροστά απ όλους και από όλα.

-Η Σελήνη κατά την ανατολή του Ήλιου θα βρίσκεται στα πρώτα 34’ λεπτά του Ταύρου όπου θα κάνει όψη εξαγώνου με τον εκρηκτικό Άρη και δύσκολα θα υπάρχει τις ώρες αυτές συναισθηματικός αυτοέλεγχος. Ενώ παράλληλα τα τετράγωνά της με Δία Κρόνο και Πλούτωνα, δίνουν συναισθηματική αμετροέπεια, εκδηλώσεις μικροπρέπειας και μειωμένη ανεκτικότητα. Χαρακτηριστική είναι η όψη συνόδου της με τον Ουρανό από την 8η μοίρα όπου κύματα αντίδρασης και επαναστατικότητας ακόμα και χωρίς ουσιαστικής αιτίας, δίνουν ακραίους τρόπους έκφρασης.

-Ευτυχώς ο Ερμής από τη 16η μοίρα των Διδύμων, θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη που βρίσκεται κι αυτή στην 20η, εξαιρετικά ενισχυτική όψη προς την καλαισθησία, ειδικά για όσους είναι καλλιτέχνες ή φιλότεχνοι. Ή θα λειτουργήσει σαν ήρεμη δύναμη όταν στο περιβάλλον επικρατούν εντάσεις.

-Βέβαια Ερμής και Αφροδίτη ταυτόχρονα, θα κάνουν ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 38’. Ίσως να ειπωθούν τα κατά συνθήκη ψεύδη, αρκεί να πέσουν οι εντάσεις. Κι αν αυτό μπορεί να είναι μεμπτό, στην όψη αυτή συγκαταλέγονται και τα όμορφα ερωτικά λόγια, η ελπίδα και η διάδοση του αισθήματος της φιλευσπλαχνίας.

-Αξιοσημείωτο είναι το τρίγωνο του Άρη από την 4η μοίρα και 44’ των Ιχθύων με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τους Διδύμους στις 29 μοίρες και 23’. Που θα προτρέπει να ακολουθήσει κάποιος την πορεία του προς την εκπλήρωση των όσων ταλέντων διαθέτει ή προσδοκιών. Ή που θα μπορούσε να μας επιτρέψει να προσανατολιστούμε στο να κάνουμε το επάγγελμα την τέχνη ή το απωθημένο μας πραγματικότητα.

-Η σύνοδος Δία από τις 27 μοίρες και 11’ λεπτά με τον Κρόνο από τον Υδροχόο στις 2 περίπου μοίρες του αλλά και συνδυασμό με τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 25 μοίρες του Αιγόκερου, εξακολουθούν να φέρνουν αναταράξεις σε κοσμικό επίπεδο. Καλά κρυμμένα μυστικά, βγαίνουν στην επιφάνεια. Αποκαλύψεις που αναταράσσουν συθέμελα το παγκόσμιο σύστημα. Ενώ γεννιέται η ανάγκη να αναδειχτούν νέοι ικανότεροι ηγέτες, αφού το παλιό δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αλλοτριώθηκε.

*Ευνοούνται όσοι έχουν στο συρτάρι τους κάποια όνειρα ή φιλοδοξίες που βασίζονται στα ταλέντα του και το πείσμα να τα ακολουθήσουν εκ νέου. Έχουν γεννηθεί στα ζώδια 4η μοίρα των Ιχθύων Παρθένων Δίδυμων και Τοξοτών. Ή πλανήτες ωροσκόπους ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Ευνοούνται επίσης επικοινωνιακά, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15, 16 και 17 μοίρες των Δίδυμων Παρθένων Τοξοτών και Ιχθύων.

*Ας προσέχουν τις εγωιστικές τάσεις τους, τόσο στο λόγο όσο και στη στάσης τους, όσοι είναι Ταύροι και Ιχθύς Σκορπιοί, ή όσου έχουν πλανήτες ωροσκόπους ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους, κοντά στις 30,1η 2η 3η και 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: