Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα νέα υδροπνευματικά ρίπερ Skat S1 και S2 λανσάρει η Alpego
Τα νέα υδροπνευματικά ρίπερ Skat S1 και S2 λανσάρει η Alpego

Τα νέα υδροπνευματικά ρίπερ Skat S1 και S2 λανσάρει η Alpego


Η Alpego παρουσίασε πρόσφατα στην αγορά μια νέα σειρά υδροπνευματικών ρίπερ για βάθη εργασίας έως 58 εκ. (Skat S1) και έως 65 εκ. (Skat S2). Τα Skat S1 και Skat S2 είναι εξοπλισμένα με ένα υδραυλικό σύστημα ασφαλείας (No Stop Hydraulic), που αποτελείται από έναν συσσωρευτή αζώτου με ρυθμιστική βαλβίδα και μια σειρά κυλίνδρων.

Ο κάθε συσσωρευτής είναι τοποθετημένος σε κάθε στέλεχος, που επιτρέπει στις τελευταίες να απορροφούν κραδασμούς και τάσεις με σταδιακή επιστροφή για αποφυγή ζημιάς στη δομή του πλαισίου.

Μεταξύ των πιο καινοτόμων χαρακτηριστικών του πλαισίου υψηλών επιδόσεων αξίζει να αναφερθεί η νέα σχεδίαση των πλαϊνών πλαισίων, που σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς της βενετσιάνικης εταιρείας για να επιταχυνθεί η συναρμολόγηση των κυλίνδρων.

Με σκοπό την καλύτερη προσαρμογή του μηχανήματος στις συνθήκες εργασίας, τα Skat S1 και Skat S2 διατίθενται με δύο διαφορετικούς τύπους δοντιών: δόντια με ενισχυμένο στέλεχος άροσης ανθεκτικό στη φθορά, που εγγυώνται μεγαλύτερη διαδρομή, διευκολύνοντας έτσι την υπέρβαση εμποδίων σε πολύ πετρώδες έδαφος, στελέχη κατάλληλα για εδάφη με ελάχιστα πετρώδη αλλά ανθεκτικά εδάφη που, σε συνδυασμό με το υδροπνευματικό σύστημα Skat, εγγυώνται εξαιρετική ελαστικότητα, ενώ μειώνουν τις καταπονήσεις στο τρακτέρ και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Σύμφωνα με την Alpego, οι δύο νέες σειρές μηχανημάτων είναι εξοπλισμένες -βασικός εξοπλισμός- με το αποκλειστικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Alfast, ένα εξαιρετικά γρήγορο τρόπο για την αποσυναρμολόγηση στελεχών άροσης, φυσητήρων και εξαρτημάτων.

Τα Skat S1 και Skat S2 μπορούν να συνδυαστούν με τη νέα σειρά κυλίνδρων Franter με μηχανική (μόνο για Skat S1) ή υδραυλική ρύθμιση. Η Alpego έχει επίσης σχεδιάσει το αρθρωτό κιτ παραλληλογράμμου που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα τον τύπο του κυλίνδρου, καθιστώντας το μηχάνημα εξαιρετικά ευέλικτο και κατάλληλο για όλες τις συνθήκες.

meccagri

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: