Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Η μάχη των φύλων !! | Oroskopos.tv
Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Η μάχη των φύλων !! | Oroskopos.tv

Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Η μάχη των φύλων !! | Oroskopos.tv


Η μάχη των φύλων όσο ενδιαφέρουσα και αν είναι, εξαιτίας της διαφορετικής στάσης ζωής και οπτικής που έχουν απέναντι στην ζωή, και κυρίως στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τις σχέσεις, μπορεί να καμιά φορά να γίνει καταστροφική. Στις 05/02, λίγες ώρες πριν από την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα,  η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου, για 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες, με τον Άρη από τους Διδύμους (11ο 14’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα ζευγάρια μπορεί να γίνει εκρηκτική, καθώς θα προκύψουν  αρκετές εντάσεις, ζήλιες και καυγάδες, τις περισσότερες φορές από ασήμαντη αφορμή, ενώ τα λόγια που θα ανταλλάξουν μεταξύ τους μπορεί να είναι καυστικά ή πικρόχολα.

Ποια είναι όμως η πραγματική αιτία πίσω από αυτές τις αντιδράσεις;

Τις περισσότερες φορές πίσω από αυτές τις αντιδράσεις κρύβεται η ανασφάλεια, ο φόβος της μοναξιάς και τις  απόρριψης, γι’ αυτό και στην προσπάθεια μας να αποκλείσουμε αυτήν την πιθανότητα έχουμε την τάση να δημιουργούμε ένα ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον σύντροφο μας.  Εάν δεν θέλουμε η κατάσταση να φτάσει σε οριακό σημείο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας αυτή την όψη να λύσουμε τις διαφορές μας και την ένταση που υπάρχει μεταξύ μας μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη τους στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε ξεσπάσματα θυμού αλλά και πικρόχολα σχόλια  απέναντι σε ορισμένους συναδέλφους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους  είναι πιθανό να τους παρασύρει σε ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις μετά από προτροπή ενός φιλικού τους προσώπου.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η συγκρουσιακή σχέση με ένα φιλικό τους πρόσωπο να κρύβει έντονα ερωτικά συναισθήματα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο τους Ιχθύς  με τον Άρη από τους Διδύμους, θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι καυγάδες και τα καυστικά σχόλια απέναντι στους συναδέλφους σας να κάνουν την ατμόσφαιρα στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες, κάθε άλλο παρά ευχάριστη.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι να έχουν αρκετούς καυγάδες με τον σύντροφό τους εξαιτίας της ζήλειας και τις ανασφάλειες που τους δημιουργεί, με αποτέλεσμα αρκετές σχέσεις να οδηγηθούν σε χωρισμό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: