Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις .. | Oroskopos.tv
Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις .. | Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις .. | Oroskopos.tv


Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμως μια παρορμητική κίνηση ή είναι μια αντίδραση που σιγόβρασε για πολύ καιρό μέσα μας ;

Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, είναι αυτός που πυροδοτεί πάντα τις αντιδράσεις και τις αλλαγές στη ζωή μας, οι οποίες όμως μπορεί να αποτελούν μια μεταμορφωτική διαδικασία πολλών χρόνων. Οι καθοριστικές συναντήσεις είναι αυτές  με τον Πλούτωνα .

Στις 22/10 ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (24ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να μπούμε στα δύσκολα και να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας ώστε να ξεριζώσουμε φόβους, ανασφάλειες  και πεποιθήσεις χρόνων που μας κρατάνε πίσω, και να μεταμορφωθούμε συναισθηματικά και σωματικά.

Θα προχωρήσουμε σε παρασκηνιακές κινήσεις στην προσπάθεια μας  να προωθήσουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, ενώ παράλληλα  θα ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας τόσο στο χώρο της εργασίας μας όσο και στο φιλικό μας κύκλο. Αρκετοί από εμάς  θα ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες διατηρούσαμε για  συναισθηματικούς λόγους και ανασφάλεια και οι οποίες δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή είναι πιθανό να έχουμε εντάσεις στην σχέση μας με τον σύντροφο μας και να παρασυρθούμε σε σκηνές ζηλοτυπίας, παράλληλα όμως μπορεί να ζήσουμε και έντονες ερωτικές στιγμές.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να έχουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, και βίαιες αντιδράσεις, ενώ  σε ότι αφορά την πανδημία και τις λοιμώξεις είναι πιθανό να έχουμε μια νέα έξαρση. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 13 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους βάλει στην διαδικασία να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και σε συνεργασίες, κοιτάζοντας ξεκάθαρα το δικό τους συμφέρον. Όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να προχωρήσουν μπροστά, ενώ θα πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στις λεκτικές επιθέσεις που μπορεί να δεχτούν από πρώην φίλους και συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουν έντονες σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο τους.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κινηθούν στο παρασκήνιο στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί μπορεί να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση, να ανακαλύψουν ποια άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό τους κύκλο προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο τους. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστούν το άγχος τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους,
Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)
η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, αρκετές από τις οποίες οφείλονται κυρίως σε οικογενειακές πεποιθήσεις. Ενώ, δεν θα διστάσουν να ρίξουν οριστικά τους τίτλους του τέλους σε φιλικές σχέσεις οι οποίες ήταν χειριστικές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: