Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το John Deere 7R 350 AutoPowr «Τρακτέρ της Χρονιάς 2022» ανακήρυξαν οι 26 κριτές από την Μπολόνια της Ιταλίας
Το John Deere 7R 350 AutoPowr «Τρακτέρ της Χρονιάς 2022» ανακήρυξαν οι 26 κριτές από την Μπολόνια της Ιταλίας

Το John Deere 7R 350 AutoPowr «Τρακτέρ της Χρονιάς 2022» ανακήρυξαν οι 26 κριτές από την Μπολόνια της Ιταλίας


Το John Deere 7R 350 AutoPowr είναι ο φετινός νικητής των βραβείων «Tractor of the Year» (TotY) χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία του, το πακέτο αυτοματισμού, το εύρος και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και άνεσης της καμπίνας, τις άριστες επιδόσεις στο πεδίο, χωρίς να παραμελείται η προσοχή στη βιωσιμότητα μέσω του προγράμματος εγγυήσεων στα καύσιμα.

Η επιτροπή εξήρε επίσης και το Active Command Steering, ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει ευρέως τις λειτουργίες πεδίου στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, αλλά και το EZballast, το οποίο επιτρέπει την αυτόματη εγκατάσταση και απεγκατάσταση 1.700 κιλών έρματος, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι αγρότες και οι εργολάβοι μπορούν να διαχειριστούν το έρμα, χωρίς περιττή προσπάθεια και χάσιμο χρόνου. Έτσι, μπορούν να προσαρμόσουν το τρακτέρ σε κάθε μεμονωμένη δραστηριότητα, αποτρέποντας τη συμπύκνωση του εδάφους και βελτιώνοντας την πρόσφυση, όταν είναι απαραίτητο.

Ο τελικός της 25ης διοργάνωσης του διαγωνισμού TotY, του δεύτερου με χορηγό την κατασκευάστρια ελαστικών BKT, πραγματοποιήθηκε στη Μπολόνια κατά την πρώτη ημέρα της διεθνούς έκθεσης EIMA 2021, η οποία θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Επίσης φέτος ήταν μια πολύπλοκη επιλογή με τους 26 κριτές της επιτροπής του TotY, ειδικούς από εξειδικευμένα περιοδικά από όλη την Ευρώπη, που δεσμεύτηκαν να μελετήσουν, να παρακολουθήσουν και να δοκιμάσουν τα πιο καινοτόμα μηχανήματα στην αγορά και, στη συνέχεια, να επιλέξουν τους φιναλίστ που έλαβαν μέρος στην τελετή απονομής.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: