Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το νέο μέλος στην γκάμα διανομέων της Hawe αποτελεί το TST 14
Το νέο μέλος στην γκάμα διανομέων της Hawe αποτελεί το TST 14

Το νέο μέλος στην γκάμα διανομέων της Hawe αποτελεί το TST 14


Το TST 14 είναι ο νέος διανομέας της Hawe με όγκο φόρτωσης έως και 15 κυβικά μέτρα και συμπαγή σχεδιασμό με συνολικό πλάτος μόλις τρία μέτρα. Ο χαμηλός σχεδιασμός -ύψος φόρτωσης περίπου 2,75 μ.- επιτρέπει την απλή φόρτωση με χαμηλό κέντρο βάρους για σταθερό και ασφαλή χειρισμό.

Ο αυτοφερόμενος κάδος είναι κατασκευασμένος από μονοκόμματη πλάκα βάσης πάχους 5 χιλιοστά και διαθέτει πλευρικά τοιχώματα πάχους 4 χιλιοστά. Παράλληλα, οι διάφορες επιλογές ελαστικών με μέγιστη διάμετρο 210 εκ. και πλάτος 710 χιλιοστά προσφέρουν πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης και τεράστια ευκολία στην κίνηση, τονίζει η εταιρεία.

Η «ώριμη» και δοκιμασμένη τεχνολογία της Hawe με δύο οριζόντιους κυλίνδρους διασποράς και δίσκους απλώματος, μια ξύστρα εδάφους με δύο αλυσίδες μεταφοράς (4 βάσεις αλυσίδας, η κάθε μία 14 x 50 χιλιοστά) δύναται να βελτιώνει συνεχώς την εξάπλωση όλου του υλικού επάλειψης. Προαιρετικά, όλα ρυμουλκούμενα μπορούν να εξοπλιστούν με εξαρτήματα για τη νέα εποχή της γεωργίας ακριβείας.

Σύμφωνα με την εταιρεά, η ρύθμιση του ύψους και του πλάτος του κάτω μέρους της κουκούλας διασκορπισμού είναι απλή για να είναι δυνατή η εξάπλωση διαφορετικών υλικών.

Επίσης, η ροή υλικού προς τους περιστρεφόμενους δίσκους είναι βελτιστοποιημένη για ακριβέστερη κατανομή. Να σημειωθεί, τέλος, πως το σύστημα ζύγισης συνδυάζεται με έλεγχο ISObus για αυτόματη, εξαρτώμενη από το βάρος, μεταβλητή απόδοση και την επακόλουθη τεκμηρίωση των διανεμημένων ποσοτήτων μέσω του ελεγκτή εργασιών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: