Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το New Holland T6 Methane Power με ειδικές αποχρώσεις για το Giro d’Italia
Το New Holland T6 Methane Power με ειδικές αποχρώσεις για το Giro d'Italia

Το New Holland T6 Methane Power με ειδικές αποχρώσεις για το Giro d’Italia


Η ειδική έκδοση του T5.140 που αποκαλύφθηκε από τη New Holland στην τελευταία έκθεση Fieragricola δεν θα είναι η μόνη που συνοδεύει το ποδηλατικό διαγωνισμό Giro d’Italia στο μακρύ αυτό ταξίδι έως τις 29 Μαΐου 2022 (η ημερομηνία της τελευταίας ημέρας αγώνων).

Η κατασκευάστρια του Τορίνο, ως επίσημος χορηγός για το 2022 στον διαγωνισμό Giro d’Italia, ανακοίνωσε την άφιξη μιας ειδικής έκδοσης και για το τρακτέρ T6 Methane Power, νέο νικητή του τίτλου Tractor of the Year στην κατηγορία «Sustainable». Όπως και με τον μικρότερο αδερφό του T5, το τρακτέρ μεθανίου (και βιομεθανίου) είναι βαμμένο σε ένα ειδικό ροζ χρώμα, για να τιμήσει τον ποδηλατικό διαγωνισμό. Με αυτήν την προσαρμογή, εμπνευσμένη από το «Leader Jersey» του Giro d’Italia, το τρακτέρ θα εκφράσει τέλεια την αφοσίωση στις επιδόσεις και τη βιωσιμότητα που μοιράζεται η μάρκα με τον μεγάλο ιταλικό αγώνα.

«Το τρακτέρ T6 Methane Power αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της δουλειάς της New Holland στην ανάπτυξη της τεχνολογίας μεθανίου και ένα από τα πολλά απτά αποτελέσματα της στρατηγικής μας για το Clean Energy Leader», σχολίασε ο Carlo Lambro, Πρόεδρος της μάρκας New Holland. «Εμείς στη New Holland επιθυμούμε πολύ να καταστήσουμε δυνατή και να προωθήσουμε τη βιώσιμη, αποτελεσματική και κερδοφόρα γεωργία μέσω προηγμένων τεχνολογιών, εκτεταμένης συνδεσιμότητας και αξιόπιστων συστημάτων κίνησης», σημειώσε ο ίδιος.

Η New Holland θα διαδώσει περαιτέρω το μήνυμά της για τη βιωσιμότητα συμμετέχοντας στο Giro-E 2022, το διαγωνισμό Giro d’Italia με υποβοήθηση στα πετάλια που βασίζεται στην τεχνολογία, την οικολογία και τη βιώσιμη κινητικότητα.

«Ο διαγωνισμό Giro-E μας προσφέρει την ευκαιρία να εμπλέξουμε άμεσα τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας στις προσπάθειές μας να διαδώσουμε το μήνυμα για βιώσιμη γεωργία», πρόσθεσε ο Sean Lennon, Αντιπρόεδρος στην Ευρώπη για τη New Holland Agriculture.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: