Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το Thessaloniki Beer Festival από 14 έως 17 Οκτωβρίου
Thessaloniki Beer Festival 2019: Η μεγάλη γιορτή της μπύρας επιστρέφει στη ΔΕΘ

Το Thessaloniki Beer Festival από 14 έως 17 Οκτωβρίου


Το Thessaloniki Beer Festival διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, σε μια ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας.

Ελληνικές μικροζυθοποιίες αλλά και επιλεγμένα ζυθοποιεία του εξωτερικού με κάθε είδος μπύρας, 6 Street food επιλογές με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για την μπύρα που θα επιλέξετε, με το μεγαλύτερο beer garden – rest area που είχε ποτέ η διοργανώτρια ομάδα σε φεστιβάλ, σας περιμένει εντός του χώρου της ΔΕΘ.

Tο Thessaloniki Beer Festival 2021 υπόσχεται υπέροχες βραδιές γεμάτες μπύρα και νόστιμες streetfood-λιχουδιές.

Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19, σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια.

Για τέσσερις μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη, οι καλύτερες επιλογές από Street Food θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν.

Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτή τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία που χωρίς αμφιβολία προσθέτει μια νέα πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Αν είστε λάτρεις της καλής μπύρας, του φαγητού, της ανθρώπινης επικοινωνίας και σας ενδιαφέρει να στηρίξετε την ανάδειξη των Ελληνικών μικροζυθοποιίων ελάτε για μια ακόμη φορά στο μεγαλύτερο Beer Festival της χώρας και υποδεχθείτε όλες τις καινοτομίες και τις αλλαγές που θα ζήσουμε στην διάρκεια του Φεστιβάλ.

Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων, η δημιουργική ομάδα του SoulFoodThessaloniki (Upnloud&BlackRadioBerlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμη The Hoppy Pub, με πολύ όρεξη και μεράκι δημιουργούν φέτος το καλύτερο festival μπύρας, μέσα από καινοτομίες κι αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Για την απόλαυση σας και μόνο η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει να σας περιμένουν περισσότερα από 28 Ζυθοποιεία με κάθε είδος μπύρας που μπορείτε να φανταστείτε και 6 Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους.

Παράλληλα, μέσα από την κουλτούρα του ζύθου θ’ αναζητήσουμε και θα παρουσιάσουμε την ιστορία, την ποιότητα και την αξία ενός ποτηριού μπύρας, αλλά και την υπευθυνότητα που πρέπει να παρουσιάζουμε κατά την απόλαυση της.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός πως στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετάσχουν αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιία, που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση. Έτσι, και οι γνώστες θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι με την ποιότητα που φέρνουν στη διοργάνωση και οι απλοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις που τα μικροζυθοποιία προσφέρουν.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως η ιδέα της δημιουργίας του Thessaloniki Beer Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια, την αγάπη για την ποιοτική μπύρα, το φαγητό, την ανθρώπινη επικοινωνία και φυσικά την ανάγκη για την ανάδειξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν απίστευτες γεύσεις και αρώματα με τις εκλεκτές μπύρες τους.

Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μαζί μας και φέτος για να το ζήσουμε παρέα με τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

Σεβόμενοι τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής:
Το #ΤBF21 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού που θα βιώσουν ακόμα μια χρονιά οι χιλιάδες επισκέπτες του.
Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα του φεστιβάλ, αλλά με πλήρη προσαρμογή στη νέα εποχή. Η δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών κι η τήρηση των κανόνων θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως και πριν. Το προσωπικό του Festival θα ενημερώνει το κοινό και θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία.

Το αγαπημένο και πιστό κοινό τουThessalonikiBeerFestivalκαλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις κι οι κανόνες προσωπικής υγιεινής, Το Thessaloniki Beer Festival αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα και φυσικά να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει

Τα ζυθοποιήματα της στα ονειρεμένα BeerGardens που η ομάδα παραγωγής φροντίζει κάθε χρόνο να προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για το σκοπό αυτό. Μέσα από την κουλτούρα του ζύθου θ’ αναζητήσουμε και θα παρουσιάσουμε την ιστορία, την ποιότητα και την αξία ενός ποτηριού μπύρας, αλλά και την υπευθυνότητα που πρέπει να παρουσιάζουμε κατά την απόλαυση της.

Μπορεί νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες να είναι τα συστατικά για να ταξιδέψει κανείς πίνοντας ένα ξεχωριστό ποτήρι μπύρας αλλά όπως σε κάθε ταξίδι απαιτείται κι εδώ η κατάλληλη αγωγή Η ιστορία της Θεσσαλονίκης εξάλλου ελκύει και μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση.

Μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών”, κοσμοπολίτικη, η οποία τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας , ενώ σήμερα την έχει διατηρήσει στις “γεύσεις” της και τα “αρώματα” της, όπως δηλαδή κι ένα ποτήρι ποιοτικής μπύρας!

Προσοχή:

ΤοThessaloniki Beer festival 2021 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια κι η υγεία όλων όσων θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19,σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια.

H είσοδος επιτρέπεται σε όλους ανεξαιρέτως εμβολιασμού αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας. Ο χώρος του φεστιβάλ θα είναι διπλάσιος από πέρσι για να χωρούν οι επισκέπτες άνετα με ταυτόχρονη αύξηση τωνrestareas. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου.

Επιπλέον, θα έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους, σταbooth, σταstandκαι σταrestareasσυσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι τουαλέτες θα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πηγή: thessalonikiguide.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: