Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το viral βίντεο που δείχνει πως βάζουμε λάδι στα φαγητά με λάθος τρόπο
Το viral βίντεο που δείχνει πως βάζουμε λάδι στα φαγητά με λάθος τρόπο

Το viral βίντεο που δείχνει πως βάζουμε λάδι στα φαγητά με λάθος τρόποΤο μυστικό με το καπάκι

Όσοι αγοράζουν λάδι από σούπερ μάρκετ τότε θα έχουν παρατηρήσει πως τα περισσότερα μπουκάλια εκτός από το καπάκι έχουν και ένα δεύτερο πώμα, το οποίο πρέπει να το τραβήξεις για να βγει και να ξεκινήσει η ροή του λαδιού.

Οι περισσότεροι από εμάς το βγάζουμε και το πετάμε αυτό. Ωστόσο ένα viral video στο TikTok μας δείχνει οτι μάλλον κάνουμε λάθος.

Όχι απλά δεν πρέπει να το πετάμε, αλλά πρέπει να το γυρίζουμε ανάποδα και να το πιέζουμε μέσα, προκειμένου αυτό να κάνει πιο ελεγχόμενη την ροή του λαδιού.

Το μυστικό με το καπάκι

Όσοι αγοράζουν λάδι από σούπερ μάρκετ τότε θα έχουν παρατηρήσει πως τα περισσότερα μπουκάλια εκτός από το καπάκι έχουν και ένα δεύτερο πώμα, το οποίο πρέπει να το τραβήξεις για να βγει και να ξεκινήσει η ροή του λαδιού.

Οι περισσότεροι από εμάς το βγάζουμε και το πετάμε αυτό. Ωστόσο ένα viral video στο TikTok μας δείχνει οτι μάλλον κάνουμε λάθος.

Όχι απλά δεν πρέπει να το πετάμε, αλλά πρέπει να το γυρίζουμε ανάποδα και να το πιέζουμε μέσα, προκειμένου αυτό να κάνει πιο ελεγχόμενη την ροή του λαδιού.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7136609224439663915?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.news.gr%2Fkosmos%2Farticle%2F3014121%2Fto-viral-vinteo-pou-dichni-pos-vazoume-ladi-sta-fagita-me-lathos-tropo.html

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: