Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τον κατασκευαστή συστημάτων γεωργίας ακριβείας AgJunction βάζει στο χαρτοφυλάκιό της η Kubota
Τον κατασκευαστή συστημάτων γεωργίας ακριβείας  AgJunction βάζει στο χαρτοφυλάκιό της η Kubota

Τον κατασκευαστή συστημάτων γεωργίας ακριβείας AgJunction βάζει στο χαρτοφυλάκιό της η Kubota


H Kubota Corporation αναλαμβάνει όλες τις μετοχές της βορειοαμερικανικής εξειδικευμένης εταιρείας AgJunction για τη διαμόρφωση της γεωργίας του μέλλοντος προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και έναν ασφαλή εφοδιασμό τροφίμων. Όπως αναφέρει, η αυτοματοποίηση των αγροτικών μηχανημάτων παίζει σημαντικό ρόλο στον αντίστοιχο κατάλογο μέτρων.

Σε καλό δρόμο για το μέλλον

Η AgJunction είναι ένας πάροχος λύσεων που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και πώληση υλικού και λογισμικού για αυτόματο σύστημα διεύθυνσης μηχανημάτων της γεωργίας. Οι λύσεις της εταιρείας απευθύνονται απευθείας σε τελικούς χρήστες καθώς και σε κατασκευαστές πλατφορμών.

Πάνω από 30 κορυφαίοι παγκόσμιοι κατασκευαστές OEM και πάροχοι λύσεων ενσωματώνουν ήδη τεχνολογίες της AgJunction. Η AgJunction κατέχει πολυάριθμες πατέντες στον τομέα του αυτόματου ελέγχου λειτουργιών με έμφαση στις τεχνολογίες για την αυτοματοποιημένη διεύθυνση του οχήματος και τον σχεδιασμό της διαδρομής. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από το 15% των εσόδων της στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Με ταχείς ρυθμούς στην Γεωργία 4.0

Με την ενσωμάτωση της AgJunction στον Όμιλο, η Kubota θέλει να επεκτείνει τους πόρους ανάπτυξης για τεχνολογίες που σχετίζονται με το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης και την αυτόνομη επεξεργασία πεδίου, τη συνδεσιμότητα και τη χρήση δεδομένων. Η εξαγορά επιτρέπει έτσι στην Kubota να ενσωματώσει τις τεχνολογίες της AgJunction στα δικά της προϊόντα ως ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω προώθηση της έξυπνης γεωργίας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: