Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Tρία χρυσά βραβεία σε 3αλφα στα Supermarket Awards 2021
Tρία χρυσά βραβεία σε 3αλφα στα Supermarket Awards 2021

Tρία χρυσά βραβεία σε 3αλφα στα Supermarket Awards 2021


Πιο συγκεκριμένα, η 3αλφα κατέκτησε το Gold Award στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων/Μεριδίου Προϊόντων (Food)», για τη νέα κατηγορία Ready Τo Eat προϊόντων, τα έτοιμα φυσικά!. Μέσα από ένα δημιουργικό πλάνο 360ο επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την ταχύτατη ανάπτυξη της διανομής σε όλα τα κανάλια πώλησης, τα έτοιμα φυσικά! κατάφεραν να αποκτήσουν υψηλό μερίδιο αγοράς ενισχύοντας σημαντικά το συνολικό μερίδιο της 3αλφα στο σύνολο της κατηγορίας των οσπρίων.

Οι χρυσές βραβεύσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Η 3αλφα κέρδισε το Gold Award στην κατηγορία «Είσοδος σε Νέα Αγορά/Κατηγορία», καθώς μέσω του λανσαρίσματος της σειράς έτοιμα φυσικά! κατάφερε να δημιουργήσει μία νέα προϊοντική κατηγορία. Για την δημιουργία των έτοιμα φυσικά! η 3αλφα βασίστηκε στα προϊόντα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και για τα οποία την εμπιστεύονται οι καταναλωτές και όλη η εφοδιαστική αλυσίδα, τα όσπρια δηλαδή. Η 3αλφα ξεχώρισε και στην κατηγορία «Υγιεινή Διατροφή», κερδίζοντας το Gold Award για τα έτοιμα φυσικά! ως η πιο γρήγορη, υγιεινή και νόστιμη επιλογή για τους καταναλωτές. Το συγκεκριμένο αυτό βραβείο αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας της εταιρείας σχετικά με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών βάσει του τρόπου ζωής τους. Κυρίως όμως συμβολίζει την δέσμευση της 3αλφα να δώσει την δυνατότητα στους καταναλωτές να εντάσσουν τα όσπρια, την φυσική υπερτροφή, στην καθημερινότητά τους με εύκολο, γρήγορο και υγιεινό τρόπο.

Οι διακρίσεις αυτές της 3αλφα έρχονται να αναδείξουν τη συνεχή προσπάθεια και προσήλωση της εταιρείας να είναι στραμμένη στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών, στοχεύοντας στην ευεξία τους και προσφέροντάς τους υγιεινές επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας παρά τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας τους.

Ο Άγης Καραγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΕΕ δήλωσε για την βράβευση: «Οι μεγάλες αυτές διακρίσεις των έτοιμα φυσικά! έρχονται ως μια τεράστια αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της 3αλφα. Στην 3αλφα ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που ζει δημιουργήσαμε τα έτοιμα φυσικά! που δεν αποτέλεσε απλά μία νέα προϊόντική σειρά στο portfolio της 3αλφα αλλά δημιούργησε μία νέα κατηγορία προϊόντων που έφεραν τον σύγχρονο καταναλωτή ακόμα πιο κοντά στην υγιεινή διατροφή»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: