Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !! | Oroskopos.tv
Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Δία, Τυχεροί έρωτες !! | Oroskopos.tv

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !! | Oroskopos.tv


Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κατανόηση, χρειάζονται πάθος και μια καλή ερωτική ζωή. Στις 26/09 η Αφροδίτη, λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο που εκπροσωπεί καλύτερα από κάθε άλλο τις σχέσεις, τον Ζυγό,  θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δούμε το πάθος να αναζωπυρώνει στις ερωτικές μας σχέσεις και να τις μεταμορφώνει, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε αρκετές από αυτές.  Επίσης,  θα μας βοηθήσει να  προχωρήσουμε σε ριζικές  αλλαγές στην εμφάνιση μας και ουσιαστικά να μεταμορφωθούμε, κερδίζοντας την μάχη με τις ανασφάλειες μας . Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γνωρίσουμε ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην μελλοντική μας ζωή.

Και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, η όψη αυτή, ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  ανάδρομο  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους )  που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη τετραγώνου στις 20/10.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους και να αναλάβουν νέες ευθύνες.   Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανόν να ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες . Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να κυνηγήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα, και να χρησιμοποιήσουν τις γνωριμίες τους για να πετύχουν τους στόχους στους. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα όπλα για να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

The post Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !! appeared first on Oroskopos.tv.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: