Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Βαλμπουενά για την καταδίκη του Μπενζεμά: Ικανοποιημένος που δικαιώθηκα, εγώ ήμουν το θύμα
Βαλμπουενά για την καταδίκη του Μπενζεμά: Ικανοποιημένος που δικαιώθηκα, εγώ ήμουν το θύμα

Βαλμπουενά για την καταδίκη του Μπενζεμά: Ικανοποιημένος που δικαιώθηκα, εγώ ήμουν το θύμα



«Έκανα το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», τόνισε ο 37χρονος

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) η γαλλική δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με το περίφημο ερωτικό βίντεο κι ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στο Radio Monte Carlo, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετυμηγορία.

«Είμαι ικανοποιημένος που αναγνωρίστηκε από τη γαλλική δικαιοσύνη πως ήμουν το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανα ήταν το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», τόνισε ο 37χρονος άσος των Πειραιωτών, ο οποίος στη συνέχεια άφησε τον Μπενζεμά και μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ:

«Εξεπλάγην, αν και τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτό το χώρο. Είχα ελάχιστη συμπαράσταση από την Εθνική Ομάδα, παρότι επρόκειτο για μια υπόθεση του ποινικού δικαίου και δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό. Ο κύριος Λε Γκρετ, όταν ήμουν στα πάνω μου με την Εθνική Ομάδα, έτρεχε και μου… έγλυφε τα παπούτσια. Όταν εξαφανίζεσαι από το ραντάρ, γίνεται ο κύριος φάντασμα. Ίσως να έχασε τον αριθμό μου».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: