Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Βραβείο επιχειρηματικότητας για την Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ
Βραβείο επιχειρηματικότητας για την Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ

Βραβείο επιχειρηματικότητας για την Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ


Επιχειρήσεις που καινοτομούν, που επενδύουν και αναπτύσσονται, που εξάγουν τα προϊόντα τους κάνοντας, μέσω αυτών, γνωστή την Πιερία σε όλο τον κόσμο, που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, που διατηρούν ή και αυξάνουν τις θέσεις εργασίας. Επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο περνώντας από γενιά σε γενιά. 

Πιο συγκεκριμένα έτρεξε και ολοκλήρωσε στρατηγικές επενδύσεις  σε όλους τους επιμέρους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας :
-κατασκευή νέων υπερσύγχρονων  πτηνοτροφείων
-εκσυγχρονισμός πτηνοσφαγείου
-επέκταση και αύξηση δυναμικότητας εκκολαπτηρίου
-ανανέωση και αναβάθμιση λειτουργιών της βιομηχανίας ζωοτροφών
-ανανέωση του επιστημονικού εξοπλισμού του τμήματος διασφάλισης ποιότητας
-ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου βιολογικού καθαρισμού
-αποπεράτωση της νέας μονάδας rendering

Συνεχώςδημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και ενισχύει την απασχόληση στην Πιερία δίνοντας εργασιακές ευκαιρίες ειδικά σε νέους επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό , προσφέροντας κίνητρα σε νέους να εισέλθουν στον κλάδο της πτηνοτροφίας  και να λάβουν εξειδίκευση πάνω στον πρωτογενή τομέα .
Οι στόχοι της  είναι να πρωτοπορεί στον τομέα της Πτηνοτροφίας  και να καινοτομεί προσφέροντας προϊόντα ύψιστης ποιότητας και διατροφικής αξίας .

Βασιζόμενη στην μεγάλη οικογενειακή παράδοση και εμπειρία στην εκτροφή πουλερικών που ξεκίνησε το 1963 και με αργά αλλά σταθερά βήματα , επενδύοντας συνεχώς γύρω από το πατροπαράδοτο παραγόμενο προϊόν , κέρδισε με την ποιότητα και την γεύση τόσο τον οικιακό καταναλωτή όσο και τον επαγγελματία .

Συνεχίζει δυναμικά τις καθετοποιημένες επενδύσεις στην Πιερία , αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την ίδρυση υποκαταστημάτων χονδρικής δημιουργώντας ένα  δίκτυο άμεσης  διάθεσης  από την φάρμα στο ράφι γιατί το κοτόπουλο για την ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ  πρέπει  να  είναι νόστιμο , ποιοτικό αλλά και ολόφρεσκο .

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: