Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Βραβείο καινοτομίας στο αναρτώμενο χορτοκοπτικό EasyCut F 400 CV της Krone
Βραβείο καινοτομίας στο αναρτώμενο χορτοκοπτικό EasyCut F 400 CV της Krone

Βραβείο καινοτομίας στο αναρτώμενο χορτοκοπτικό EasyCut F 400 CV της Krone


Το ασημένιο μετάλλιο παίρνει από την απονομή βραβείων της επερχόμενης Agritechnica το μπροστινό αναρτώμενο χορτοκοπτικό της Krone, το οποίο διαθέτει ένα αρκετά έξυπνο σύστημα διπλώματος. Σύμφωνα με την Krone, ένα εμπρόσθιο χορτοκοπτικό μηχάνημα πλάτους 4 μέτρων λειτουργεί αρκετά καλά με οπίσθια χορτοκοπτικά – καθώς το πρόσθετο πλάτος βοηθά στην αποφυγή των μη κομμένων λωρίδων στη στροφή ή την εργασία σε κεκλιμένο έδαφος (χωρίς την ανάγκη για περίπλοκο μηχανισμό πλευρικής μετατόπισης).

Στην απονομή βραβείων της επερχόμενης Agritechnica η Krone έλαβε το ασημένιο μετάλλιο για το χορτοκοπτικό  EasyCut F 400 CV.

Για να διπλώσει για τη μεταφορά το χορτοκοπτικό EasyCut F 400 CV της Krone μαζεύει τα εξωτερικά τμήματα του δίσκου προς τα επάνω και προς τα μέσα, το ίδιο όμως κάνουν και τα εξωτερικά προστατευτικά καλύμματα που στρέφονται προς τα επάνω. Αντίστροφα, κατά την άφιξη στο πεδίο, τόσο τα εξωτερικά τμήματα του δίσκου όσο και τα πλευρικά καλύμματα ανοίγουν, διαμορφώνοντας ένα πλάτος εργασίας 4 μέτρων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: